~!IMPORTANTE!~

Reguli Generale ale Forumului

----------------------------

Regulile Membrilor

Regulile Moderatorilor

Regulile Chat-ului

____________________________

 

           <^_^HAVE FUN^_^>


Valentine's Day 2ppwvvs

Valentine's Day

In jos

Normal Valentine's Day

Mesaj Scris de SweetyCory la data de 12.02.10 15:44

Legenda Sfantului Valentin

Odată era un împărat roman al cărui nume era Claudiu al II-lea. El era un luptător îndârjit și a avut multe războaie. El a vrut o armată puternică dar majoritatea bărbaților lui nu au vrut să meargă în luptă. Împăratul s-a gândit că bărbați voiau să stea acasă cu soțiile și copiii lor în loc să se lupte pentru el.
Claudiu a găsit o soluție pentru această problemă. A decis ca niciunul dintre soldații din Roma să nu se mai poată căsători. Împăratul s-a gândit că această lege îi va face pe bărbați să meargă la război și să lupte ca niște adevărați soldați.
Valentin, care era un preot, credea că oamenii trebuiau să se căsătorească. Astfel el a căsătorit în secret cupluri. El făcea cununiile în locuri secrete, deci împăratul nu-l putea găsi.
Dar el l-a găsit. Valentin a fost arestat și adus în fața împăratului. Lui Claudiu i-a plăcut de Valentin și a crezut că este un om tânăr și înțelept. L-a încurajat să renunțe la creștinism și să devină un soldat roman. Valentin a refuzat. El a fost întemnițat și condamnat la moarte. Până în ziua execuției, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi și le-a semnat scriind "Adu-ți aminte de Valentin al tău."
Valentin a fost probabil ucis pe 14 februarie în anul 269 sau 270. Totuși este necunoscută data datorită faptului că nu se știe dacă legenda este adevărată dar este oricum o poveste frumoasă. Nu există dovezi pentru a arăta dacă această poveste este adevărată sau nu dar oricum ziua de Sfântul Valentin este celebrată în onoarea sa.


Ziua Indragostitilor este o zi foarte frumoasa plina de iubire si romantism.

Vreau sa le urez pentru data de 14 februarie LA MULTI ANI ! celor care poarta numele de Valentin,Valentina,Vali.....si tuturor indragastitilor ...Viata placuta si iubitiva mult !!!!

Ce va doriti de V-Day..legat de relatia voastra ?

_________________
Never a failure, always a lesson. smileys
Valentine's Day Freedomn
SweetyCory
SweetyCory
Membru VIP
Membru VIP

Numarul mesajelor : 289
Varsta : 23
Localizare : BZ :X:X
Data de inscriere : 29/12/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Valentine's Day Left_bar_bleue100/100Valentine's Day Empty_bar_bleue  (100/100)

http://just4you.just-forum.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum